Лерка повернулася до мене:
- Покажи мені, як ти це робиш - попросила вона
- Як показати? - Видавив я з себе
- Ну як ти там ..., у ванні
Вона піднялася зі стільця і сіла на краєчок дивана
- Ну покажи - знову попросила вона
- Лер, як ти собі це уявляєш? .. - Почав я
- Як. Ти ж мене теж підглядав, коли я милася. Слав ну мені цікаво, ну покажи. Якщо ти захочеш, я тобі теж покажу що-небудь.
- Я так не можу, розумієш, мені ... одному треба бути
- Ну а пісун, просто покажи
Я відкинув ковдру і приспустив труси
- Ну? Дивись. Задоволена?
Лерка заворожено дивилася.
- Я доторкнуся, можна?
- Доторкнися
Вона обережно торкнулася пальчиками члена, погладила яєчка, вони ворухнулися, Лерка одернула руку і потім посміхнулася. Вона знову почала гладити член, потім взяла його в кулачок і трохи сильно стиснула. Я відчув як до органу швидко почала надходити кров, він виростав на очах у її кулачку, головка оголилася. Лерка тихесенько, ніби боячись зламати «іграшку», почала подрачівать член. Так вона просиділа поряд зі мною кілька хвилин, насолоджуючись новими незвіданими тоді для неї почуттями. Потім Лерка піднялася, вона була вся в собі і в своїх враженнях, на щоках виступив рум'янець, вона зібрала підручники, розстелила своє ліжко, побажала мені на добраніч, вимкнула світло і лягла спати. У ту ніч я так і не зміг заснути ...
Через кілька днів, майже в такій самій обстановці, Лерка встала з-за столу, зібрала підручники, взяла піжаму і сказала, що піде у ванну. Вона повернулася хвилин через десять, щільно зачинила за собою двері і стрибнула до мене на диван
- Батьки вже сплять, телек вимкнули, покажи ще - пробелькотіла вона на одному диханні і сама відкинула ковдру.
Я вже без особливого збентеження спустив труси, вона взяла його в кулачок і дії повторилися
- Лерка, покажи мені теж свою ...
Вона легким рухом спустила з попки піжамні штани, трусиків на ній не було, і повернулася до мене задом. Я поклав два пальці їй на промежину і став робити легкі масажні рухи. Мої пальці практично відразу провалилися між її губками. Я відчував тепло і вологу. Це було приємне нове почуття, мій перший сексуальний досвід. Лерка продовжувала трудиться кулачками, перекладаючи член з однієї руки в іншу, а я продовжив дослідження її дірочки. Я спробував засунути пальці глибше.
- Но, но, поакуратніше - спокійно сказала Лєра.
До мене дійшло сказане.
- Ти ще дівчинка? Так?
- Ти можна подумати чоловік ... - уїдливо, не відриваючись від ручної роботи, відповіла вона.
Ми поміняли позу, я підняв подушку і сіл, вона голою попою села мені на ноги і знову взялася за роботу.
- Я хочу подивитися, як ти закінчиш ..., яка вона сперма?
Я накрив її кулачек своєю рукою і почав задавати правильний темп. Іншою рукою я ковзнув їй під сорочку. Там намацав досить великий пружний горбок з стирчить соском і почав ніжно м'яти його. Буквально через пару хвилин я скінчив. Лерка зібрала все собі на долоньку, тоді в юнацтві, я часто згадував цю сцену, коли займався рукоблудством. Вона двома пальчиками довго розводила круговими рухами насіння по долоньці, потім прикривши очі вона піднесла свою ручку до носика і глибоко вдихнула.
- Запах такий цікавий, цікаво, а так? - Вона лизнула долоньку язичком і зморщила носик.
Ми займалися цим дуже часто, майже кожен вечір.
Влітку ми переїхали в інше місто, в якому я нині і проживаю. На новому, місці ми продовжували наші ігри, але вже не так часто як було до цього. Я вступив до університету на перший курс, Валерці залишався останній навчальний рік у школі. Я почав зустрічатися з дівчатами, вона з хлопчиками. На мені вона відточувала майстерність міньет, я вправлявся в ласка на її «пілотці». Все б було добре, якби не один пікантний випадок. Нас застукала мати. Не буду детально розповідати все це, аби спогади про це не найприємніші. Вийшло так, що вона відкрила двері в кімнату і побачила таку картину: Лерека зі спущеними джинсами, голою сракою до дверей, рак стоїть на дивані і схилившись у всю працює ротиком, я ж руками допомагаю їй насадити її голівку собі на член. Ми зустрілися очима з матір'ю ... Лерка нічого не бачила, та я нічого їй і не розповідав, я взагалі про це нікому ніколи не розповідав ... Розмова з матір'ю у нас була дуже довга, вірніше розмови ніякого не було. Вона плакала, тихо-тихо ... «Це жахливо, це дуже великий гріх синок» - сказала тоді вона. Після цього випадку я пару місяців не міг
з леркою, займатися нічим, вона не розуміла що відбувається, потім бажання перебороло совість, і ми продовжили. За весь цей час у нас з сестрою жодного разу не було статевого контакту, та ми обидва і не прагнули до цього.
Після закінчення школи, замість того щоб вступити до інституту, куди батьки їй вже проклали дорогу, несподівано для всіх Лерка заявила що виходить заміж і їде з чоловіком до Омська. Шоковані були всі, батьки, родичі, ... Я ... Я тоді страшно ревнував її до цього хмирю, саме ревнував, я не хотів віддавати її йому. Але, чому бути, того не минути, тому незабаром після її від'їзду я з цим просто змирився. Далі протягом цих восьми років були листи, сльози, соплі ... Тому отримавши листа про її приїзд, я дійсно не був здивований ... Але про це пізніше ...
Це було .... 1998-1999рр.

Женя і Лєра. Перше знайомство.

Леркі зустрічав пізно, о дванадцятій годині ночі. Вона зійшла з підніжки вагона перша, поставила сумку на асфальт перону, обняла мене міцно, чмокнула в щоку і розплакалася. Так ми мовчки стояли кілька хвилин. Потім була дорога додому, розмова в таксі, не працюючий в будинку ліфт і ось ми на порозі квартири.
Женька до нашого приїзду накрила стіл, ми кілька годин посиділи втрьох, поговорили за життя і лягли спати. Знаючи обох своїх дівчаток, я припускав що сварки між ними не уникнути, тому ще в таксі я налаштував Леркі на те, що скоро я їй зніму квартиру, на цю ж хвилю я налаштував і Женьку ще за день до приїзду сестри.
Гризня почалася вже наступного вечора. Я просто не можу описувати всі події всього цього тижня, тому що протягом всієї, вони гризлися щодня по кілька разів з приводу і без. Я повільно сходив з розуму підшукуючи Леркі квартиру. А вечорами вислуховував від обох нарікання на адресу один одного.
Продовжувалося це не довго. Я повернувся в той день в свій «дурдом» раніше звичайного. У квартирі стояла мертва тиша, я пройшов повз залу, де ночувала Лерка, світла не було, зайшов у нашу спальню, теж нікого, хоча по ідеї обидві повинні бути вдома. Я роздягнувся, зайшов на кухню, включив чайник, і пішов у ванну мити руки. Відкривши двері я побачив: Лерка сиділа розкарячившись на бортах ванни, вірніше впираючись у них руками і ногами. Між її розсунутими стегнами сиділа на колінах гола Женька і поливала її промежини апельсиновим соком з пакета, а потім слізивала.
- Привіт милий, а ми тут сік п'ємо - обидві розреготалися - вірніше запиваємо - сказала Женя
- Ми тут так би мовити, спільну мову шукаємо - сказала Лерка і вони знову заіржали.
Тіло моєї сестри було прекрасним, вона нічим не поступалася моєї Женьки, така ж тендітна і мініатюрна, може тільки трохи вище її.
- Лан, милий ти йди, ми щас скоро - сказала Женька.
Мови в обох запліталися. На кухні стояла порожня пляшка з-під лікеру. Я пошкодував що мене з ними не було. Дівчатка скоро вибралися з ванни. Жерти будинку виявилося нічого, а кухарі з них були вже ніякі. Я вставив їм обом за це по перше число і пішов до телефону замовляти піцу. Обидві щебетушкі підбігли до мене і стали применшувати пробачити їх (природно в жартівливій формі), і замовити ще пива. Замовлення було зроблено. Поки чекали піцу, відбувся цікавий розмова. Передаю наскільки пам'ятаю.
Спочатку вони розповіли мені про примирення, потім як Лєра спокусила Женьку, хоча я не здивувався б, якби все було навпаки, а потім:
- Слав, я показала Лері наші записи і Надін, та Артура і ... коротше їй сподобалося - початку Женя.
- Ми вже навіть пробувати хотіли перед твоїм приходом, удвох - продовжувала Лєра.
- А тут прийшов я і все обламав? Так?
- Та ні, просто я думаю може втрьох спробуємо? - Запитала Женька
- Жень, ми рідні брат і сестра, і ти хочеш ...
- Так припиняй ти, Лера мені розповіла, у які іграшки ви грали
- Ну? - Запитав я дивлячись на Леркі - Знову? «Мова мій ворог мій»?
- Припиняй бурчати. Гірше старої бабці - стала захищати її Женька - Якщо не хочеш так і скажи, я не хочу ссать на свою сестру.
- Причому тут це - відповів я - якщо вона хоче будь ласка я не проти.
Лерка підскочила:
- Я двома руками хочу - закричала вона, витягаючи обидві руки - Ти разрешешь?
- О, боже, та подобається на здоров'я. Скільки завгодно ....
- Ну щодо подобається, так ще не пробувала, а от на твоїх записах це ...