стрибунець, поки дозволяю, і ... Мариночка розслабся, отримуй задоволення - продовжувала знущатися над нею моя бестія.
Марина безвольно встала з мого коліна, я розсунув ноги, і попросив, щоб вона допомогла своїм язичком привести мого стрибунець в бойовий стан. Вона, звичайно, вже не з таким завзяттям як раніше, опустилася і взялася за роботу. Женя зістрибнула зі стільця і підійшла до нас, керувати процесом
- Ну вистачить .., або відірватися не можеш? Сідай на нього зручніше.
Марина з точністю виконувала всі Женин вимоги, мене це тільки заводило.
«Зістрибує, сси, Заплигуй, раком тощо», - командувала вона, як справжній режисер.
- Ну ось, аж губу закусуєш від задоволення, а ламалася як целка
Женька почала входити в раж, позначалося почуття задоволення від виконаного плану, і випитого спиртного.
- О, до речі Слав, вона в попці ще целка, сама казала, не бажаєш позбавити дівчину невинності?
- Не треба, Женя, Слава, будь ласка, не треба - жалібно проскиглив вона
- Ну що ти знову ниєш? Ти ж навіть ще не пробувала, а вже ниєш. Про ... Стоп, стоп, тайм-аут, хлопчики дівчинки, треба касету поміняти. Славуль, займися, а ми поки поворкуем з Мариночкою. Я пішов до кімнати поміняв касету, на всяк випадок акумулятор, і повернувся в кухню.
Марина залишалася стояти раком, тільки трохи вище піднявши попку, а Женька акуратно вводила і витягала їй у задній прохід вказівний пальчик, періодично змащуючи його своїм кремом. Я включив камеру, зробив декілька добрих великих планів процесу мастила, підійшов до Марини сів на коліна перед її обличчям і жестом показав їй відкрити рот, вона підкорилася. Я вставив їй за щоку і продовжуючи знімати, почав робити відштовхувальні руху, відтягуючи її щоку.
- Ух ... як смачно чмокає .., ну що? Все готово. Приступимо? - Сказала Женя, пошлепивая Маринку по заду.
Женя підійшла до мене забрала камеру і взяла роль оператора на себе.
- Ну що Мариш, готова? - Запитав я
- Угу
- Ну тоді поїхали
У мене не було бажання у відмінності від Женьки, принизити її або зробити їй боляче. У принципі Марина і не чинила ніякого опору, толі змирившись з цим положенням, толі Женя їй ще раз довела, що командує парадом тут вона. Мені хотілося її трахнути. Команди Жені та підпорядкування Марини - це мене заводило без сумніву.
Я досить легко і швидко увійшов їй дупу, вона навіть не зойкнула, тільки трохи сіпнулася.
Женька обійшла навколо нас, зупинилася і присіла перед обличчям Марини.
- Ну, Мариночка, твої перші враження? .. - Женя шльопнула її по щоці - У камеру дивись ...
- Не знаю - сухо відповіла вона, дивлячись в об'єктив
Я продовжував свердлити дупу Марішка.
- Ох ..., а що ти взагалі знаєш, тупа сука - продовжувала Женя - Слухай, я жодного разу не пробувала зайнятися лесбійської любов'ю, може мені зараз надолужити згаяне? А? Марін?
Поліжешь мою щілинку? ... Ну не турбуйся ти так. Дивись в камеру ... Ну, не хочеш, як хочеш ... Силою ж примушувати не буду - хихикнула вона.
- Дай-но оцінити з боку, зайчик - вона підійшла до мене з камерою з боку - Витягни-но його
Я витягнув член з Маринчині дупи
- М.. Мм .. - Простогнала Марина
Ми з Женькою посміхнулися
- Ух дупліще ..., слухай Славко, а їй подобається. Подобається, Марін? - Запитала Женя голосніше, знімаючи крупним планом повільно звужуються колечко її дупи.
- Уумххх ... - простогнала у відповідь Маринка
- Подобається - відповіла сама собі Женечка - Так милий, у мене ідея фікс. Мені потрібно терміново пописати, і я знайшла підходяще місце - радісно заторохтіла моя дружина - Тримай камеру і раздолбая поки знову це дупло.
Марішка повернула до нас голову, в очах її читався жах і страх, я їй підморгнув, і акуратно вставив їй знову в дупу. Камера дивилася на Женьку, пританцьовуючи і мугикаючи щось собі під ніс, вона зняла трусики.
- Я вже готова, я вже готова ... - Весело наспівуючи, вона підійшла до мене ззаду і прісогнув ноги в колінах потерлася своїм їжачком мені про стегно.
Я зробив кілька різких поштовхів беручи то вліво, то вправо, щоб краще розширити МАРИШКІНА анус. Все було готове і я різко витягши член, поступився місцем Женьки. З першого разу не вийшло і ми повторили процедуру заново ... Струмінь ліванул Маринці на сідницю потім на іншу і нарешті потрапила в потрібну точку, картинка вийшла чудовою, бризки полетіли на всі боки, на Маринчині спину, на підлогу на стіл, мені на обличчя і на об'єктив камери. Знімати довелося через незручності Женькіной пози,
з-під її ніг, так що об'єктив упирався між її дірочками. Маринчині дупа стискалася, виштовхувала і частково засмоктувала Женькіни потічки. Колечко ануса стислося швидше, ніж Женька закінчила писати.
Повернувши голову Марина спостерігала за всім, що відбувається, я зняв її обличчя крупним планом і вимкнув камеру, на сьогоднішній день матеріалу було відзнято достатньо, я протер камеру серветками і відніс до кімнати. Женька забралася на кухні і повела Марину в душ. Вони вийшли обидві розпареними, рум'яними як після лазні, Марина була обгорнута рушником, у Жені рушник був тільки на голові
Я запропонував Маринці чаю, вона кивнула у відповідь, Женя налила собі коньяку і тут же народила ще одну «ідею фікс», але я її швиденько урезонив, сказавши, що на сьогодні ідей вистачить. Після чого я зробив трав'яний чай Марині і пішов в душову.
Далі дії отримали своє продовження в ліжку. Так як я не скінчив, оприбуткував ще раз обох і на прохання бажаючих, тобто командувачів, «нагодував» Маринчині ротик, вона, судячи з її дій і жадібно-ковтальним рухам була не проти. Через кілька хвилин вже обидві спали.
Коли я прокинувся, дівчаток вже не було. Згадуючи день вчорашній, мене пробрало мандраж, а раптом ... Але коли приїхала Женька, вона мене заспокоїла, сказала що все буде нормально і що самій їй це сподобалося, та й не в її це інтересах взагалі правити про це. Частка логіки в її словах була. У понеділок Марина написала заяву «за власним бажанням». У цей же день отримав на мило лист моєї молодшої сестрички Лєри, вона писала, що через два дні приїде, щоб зустрів, і щоб дозволив зупинитися у себе. Згадалися «скелети в шафі», мене пробив піт ... Але про це пізніше ...
Це було .... октябрь2006г

«Скелети в шафі». Лєра.

Мабуть, ніколи б не розповів про це, залишися моя сестра Лерка жити у своєму Омську.
Валерія, просто Лерка - моя рідна молодша сестра. Всі хто в перший раз нас бачить разом або на фотографіях, відразу говорять - близнюки. Але це не зовсім так, ми погодки, тобто народилися з різницею в один рік, якщо бути точніше один рік і чотири дні. Схожі ми дійсно дуже сильно, дивимося один на одного як у дзеркало. Лерка навіть, я так думаю зло мені, спеціально бувало, робила схожі стрижки та зачіски як у мене, під хлопчика, або починала переймати ті чи інші мої звички, це мене дуже дратувало.
Я завжди, з народження ставився до неї з особливою ніжністю і любов'ю яку тільки може дати брат своєї молодшої сестрички. Під час перехідного віку з дитинства в юнацтво у нас були постійні конфлікти, причому як з приводу, так і без, починаючи з «прибери це з моєї полиці» і закінчуючи «ти скоро вийдеш і сортиру?». Вона діставала мене своїм колючим язичком, я відповідав їй взаємністю і грубою фізичною силою.
Жили ми тоді в місті Всеволожську, Ленінградської області, за місцем служби нашого батька.
Квартира у нас була двокімнатна, в одній кімнаті жили батьки, в іншій ми з леркою.
Я прийшов у той день раніше сестри, по-моєму втік з останніх уроків. Поїв і пішов у ванну прийняти душ. Двері у ванній ніколи не закривалася на клямку, по-перше, тому що її (клямки) просто не було, по-друге, тому що сама двері були розпухлою від вогкості і не входила в косяк. Єдине прикриття, це була плівка на дроті натягнута вздовж ванни, ну, уявляєте напевно? Так от, я мився під душем і, як в принципі я часто робив це у відсутність рідних удома, зайнявся рукоблудство. Коли я вже закінчив і обмивав член, толі відчувши заднім зором, чи то просто повернувся і побачив в прочинені двері, як хтось шмигнув у нашу кімнату. «Ось йо-майо, напевно Лерка, цікаво, бачила чи ні?» - Думав я тоді, витираючись.
Я увійшов до кімнати. На моєму дивані сиділа Лерка.
- Привіт - сказав я
- Привіт - відповіла вона і зігнувшись пирснула в кулачок.
- Шо ти іржеш?
- Нічого - вона підскочила з дивана - Я на кухню, там є че пожерти?
Я проігнорував її.
Увечері я лежав на дивані і читав книгу, Валерка сиділа за нашим спільним письмовим столом і доробляв уроки.
- Славка? - Не повертаючись до мене, запитала вона - А це ти у ванні, вдень, дрочить что-ли?
Я офігел, почуття люті й сорому накрило мене тоді з головою. Я був готовий провалитися ...