Не пам'ятаю вже точно, з чого все почалося, але, напевно, з передумов моєї цивільної дружини Жені. «Славка» - покликала вона мене, перебираючи і сортуючи брудну білизну у ванній. Я підійшов.
- Милий почухай мені попку - капризно попросила вона, задираючи халат.
Переді мною відкрився чудовий краєвид - два сніжно-білих горбка, між якими звабно визирала шоколадна «гудзик», трохи нижче визирав сонний «їжака», з висунутим клітором-язичком. Я обожнюю її підходи до наших сексуальних ігор, ніколи, за три роки нашого спільного життя у нас не було одноманітності в сексі, кожного разу вона вносить щось новеньке, ось і цього разу ... Я опустився на коліна і ніжно став масажувати її сідниці .
- Дурачек, не тут чешітся, там .., глибше - грайливо посміхаючись сказала вона.
- Глибше в попці? - Уточнив я
- У попці, в попці, милий, дій
- Ну, твоєму горю можна допомогти - підхопив я її гру
Я спустив свої труси, взяв з душовою полиці її «молочко для тіла», змастив свого стрибунець і її анус, і проткнув свою дівчинку. Женя аж заходиться, коли я її б'ю в дупу, причому не награно, вона дійсно преться від цього. Саме тому її складно знімати на камеру, вона не може в момент траха зосередиться на зйомці. У такі моменти, особливо перед оргазмом, їй все одно, що діється навколо, мені часом здається, що навіть якщо буде пожежа, вона поки не скінчить - не підірве. Від цих її гортанних хрипів, зміїних вивертів тіла і нецензурних виразів кінчаю дуже швидко. На цей раз моя королева, зволила прийняти весь нізвергшійся потік собі в рот. Облізнувшісь, обличчя її виділяв справжнє блаженство, моя пантера знову перетворилася на милу домашню кішечку.
- Гоу в душ, камрад - сміючись сказала вона.
Після того як ми обидва обмилісь в душовій кабіні Женя попросила щоб я «погриз» її вишеньку. Я запропонував їй зайнятися цим у ліжку, але вона сказала:
- Ні милий, тут і зараз
Вона задерла одну ногу на перекладину душової кабіни, рукою вперлася в ручку, защипуючи двері кабінки. Мені довелося знову вставати на коліна. Я став повільно, ніжно водити язиком уздовж її промежини, доходячи до її клітора я акуратно покусував його зубами і грав мовою, не уявляю скільки разів я провів цю процедуру знову і знову, але мені це подобалося. Женя повністю віддалася пориву, вільною рукою, вона то стискала своєю маленькою долонькою волосся у мене на потилиці, то ніжно починала гладити щетину на моїй щоці.
- Щас, котик, щас ... ще трохи, ось так милий, щас ... щасс - задихаючись, шепотіла вона.
У наступну секунду я просто отетерів. Я чекав моменту, коли моя кішечка заб'ється в хтивих конвульсіях, але сталося таке ... Женя видала з себе жовту струмінь теплої сечі. Рідина лилася мені на обличчя, шию і стікала по всьому тілу. Я не можу назвати себе людиною вразливим, але в той момент в моєму тілі, в моїй душі стався якийсь вибух, я був одночасно оскаженілий і переляканий, ще до кінця не зрозумівши, що сталося я подивився в очі Женьки.
На мене дивилися очі нашкодив дитини, які запитували «що мені за це буде?»
- Ну ти дивачка, ти спеціально це? - Запитав я
- Ну котик, я так давно вже хотіла це спробувати, хочеш тепер ти на мене
Я тоді пробурчав щось незрозуміле, відмовився від її пропозиції, і пославшись на невідкладні справи на роботі, не дивлячись на вихідний день, одягнувся і виїхав до студії.
Повернувся я ввечері, ми пили чай і розмовляли, довго. Їй вдалося умовити мене спробувати це. «Якщо тобі не сподобається, я обіцяю більше ніколи, навіть заговорювати на цю тему» - сказала мені тоді вона. Вона з диким захопленням, після моєї згоди, побігла у ванну кімнату роздягатися. Я допив чай, встав і пішов за нею.
- У ванній або в душі? - Запитала вона
- У ванну краще залазь
Вона заскочила у ванну
- Ну давай, діставай поливалку - сміючись сказала Женя.
Я спустив бриджі з трусами, взяв у руку член, оголив голівку і прицілився їй прямо в обличчя. На той момент я вже хотів помочитися, чесно кажучи ніколи б не подумав що це так складно, я не міг зосередиться, саме зосередитися, зламати в собі це почуття збентеження і поссать зверху на людину. Женька продовжувала кривлятися у ванні: то з серйозним виглядом витягала свій язичек і тикала в нього своїм пальчиком «ось, мовляв прямо сюди», то наближала своє обличчя до мого члену і щось шепотіла йому плямкаючи його прямо в
дірочку. Всі ці дурощі, тільки дратували і ще більше заважали мені облити її своєю струменем. Минуло вже кілька хвилин. Змін не було ніяких, не можу, блін, і все тут.
- Ну що Слав, невже так складно пописати? Чи ти не хочеш ... Про дивись уяви, я - це унітаз - і вона почала поволі відкривати і закривати рот.
Мене стало переповнювати почуття злості, я був готовий вже вдарити її по нахабній милою мордочці, але саме тут я відчув рух у своєму канальце. Я взяв її вільною рукою за волосся і почав присувати до свого члена. Перший постріл, різкий плювок, потрапив женка між оком і переніссям, вона заплющила очі і подалася назад, далі на неї ринув потік моєї сечі. Я знову присунув її голову ближче до себе, і трохи закинув назад, очі її були закриті, я поливав їй чоло очі, дійшов до її пухких губок і спробував посилити струмінь, вона тільки щільніше їх стиснула. Мені починала подобатися ця гра. Залишок я вилив їй на вушко і волосся, присунув знову до себе її мордочку і струсив останні крапельки на Женькін носик. Вона відкрила очі:
- Ух ти ... клас, слухай так здорово ..., тобі сподобалося?
- Треба буде ще спробувати - відповів я
Вона швидким рухом, взяла в рот мого стрибунці, ретельно обсмоктали і під звуки «мммм ....!», Заковтнула його. Потім витягла, чмокнула його ще раз в саму дірочку і сказала:
- Я дуже рада що тобі сподобалося, а ти не хотів, сноб ... Все я в душ.
- Давай - я шльопнув її по голій дупі.
У той вечір ми ще пару раз, повторили наші «водяні забави», тільки тепер по черзі один на одного. Через три-чотири тижні я став справжнім фанатом «водних видів спорту». Ми разом з дружиною сиділи в Інтернеті, переглядали цікавлять нас теми. Познайомилися з цікавими людьми зі схожими інтересами, тоді я і зайнявся серйозними зйомками несерйозного аматорського відео з професійним підходом. Ми обмінювалися, та й зараз продовжуємо обмінюватися, приватними зйомками з нашими віртдрузьямі. Але про це пізніше ...
Це було .... вересень 2004р
Трохи про себе і про Женьку.
Щоб вам було зрозуміліше, розповім трохи про себе і про мою дружину. Живемо ми з Женею разом майже три роки. Мені зараз 27 їй 23. Познайомився я з нею на корпоративній вечірці на честь 23 лютого. Я працюю в телерадіокомпанії оператором, моя зброя штатив і камера, Женечка працює в одній з наших місцевих газет журналістом. Працюємо в одній будівлі, тому волею долі і вирішено було нам зустрітися. Як це часто буває, самі знаєте, зібралися в тісному кухоль, відзначили, виявилося замало і пішло поїхало. Хтось побіг за спиртним, хтось в машину за новою музикою і т.д. А до нас у цей час і прийшли дівчата з їх редакції, привітати так би мовити, «ваших хлопчиків від наших дівчаток». Практично всім, хто прийшов дамочок, знав, з ким-то спілкувався по роботі, з ким-то просто вітався, а ось Женю голі хлопчики тоді я побачив вперше. Маленька, струнка, мініатюрна брюнетка з ляльковим личком, вона просто стояла і посміхалася. Вона тоді була толі на практиці, чи то на стажуванні в редакції, в загальному, навчалась і працювала одночасно. Через пару годин всі святкують організації, зібралися у нас на поверсі в холі, організували музику. Я підійшов до Жені, запросив піти посмикати, а менш ніж через годину ми вже були поверхом нижче в самому темному кутку, де Женя стояла на колінах і робила мені приголомшливий справжній міньет, з ковтання члена і проковтуванням сперми. Я тоді був в дикому захваті від цієї дівчинки, ми зустрічалися з нею щодня, я просто ніяк не міг насититися нею, не наситився і до цього дня. Перед 8 березня ми сиділи з нею в кафе, і я вирішив зробити цієї абсолютно не серйозною навіженої дівчині, серйозну пропозицію - переїхати до мене, без будь-яких зобов'язань. Вона погодилася.
Коли мої друзі, знайомі, родичі кажуть: «Слава, як же тобі пощастило Женечкою, яка ж вона принадність, який янголятко ...», я про себе посміхаюся, ох ... якби ви знали)).
Мій ангелик - справжній перевертень. Женька справжня кар'єристка, вона для досягнення своїх цілей готова піти по «трупах», їй не знайоме почуття провини, ні разу не чув від неї слів «вибачте, вибачте», обхаять, обматюкати - це запросто. У редакції інтриги, скандали - я знаю хто стоїть біля керма, так суть в тому, що ця бестія примудрялася втягувати в свої справи і мене. Але про ...