Дощ і дикий вітер, які перервали мою прогулянку по Москві. Хоча, якщо чесно, я люблю подорожувати і роздумувати в таких пейзажах. Простір стає якимось неймовірно свободним.Да і не роздумую я зовсім а просто хожу.Обожаю рухатися по великих проспектах: величезні мокрі будівлі, потік автомобілів. І як на зло в метро по дорозі назад мені постійно миготіли якісь нереально красиві обличчя протилежної пола.І дивляться на тебе як-би по-дружньому, нібито в лазні з ними парішься.Так до речі я припускаю буває завдяки рясної накачування киснем організму під час таких марофонов . І варто начебто спиною до тебе поотдаль.Ну відчуваю що хоче мене сучка. І погляд постійно гальмує на великих випирають з різноманітних убрань грудей.Взгляд пробирається крізь усі вбрання і знаходить оголені з Середземним засмагою непристойні частини тел. де він знаходить іх.Взгляд цей.
Але повернемося до головного епізоду.Меня раптово будить дзвінок у двері. Я природно здивований - не люблю гостей. Та й період у мене в житті якийсь меланхолійний настав. З незадоволеними зітханнями відкриваю мою дорогу заброньовану дверку і бачу ...
Та це сусідка з 5 поверху. Яке обличчя! Аристократка просто напросто. Блондинка з фігурою Андромеди. У сумашедшем костюмі. Красиві кольори одягу і вбивчі форми під світлом галогенової лампи на мить змусили подумати, що мене хочуть забрати на той світ. "Здрастуйте, ваша галерея ще відкрита?''- Сказала Тетяна. Я недавно дізнався її ім'я. Ми випадково стикалися в под'езде.Одін разок вона з подругою застала мене з упакованими работамі.Билі вони напідпитку і трапився розмова завдовжки близько 3 мінут.Нет ну не знала вона мене. У голові відразу стався логичеких висновок. Кілька гучних реплік на сходах будинку були думаю винуватцями прибуття настільки неймовірного гостя в мою квартіру.Ілі як сказала Тетяна галерею. Не зрозумівши нічого і нікого я з переляканою фізіономією чуть-ли не в образі дворецького запросив гостю на поріг.''Нарешті я зможу повною мірою оцінити рівень вашого генія, Жора ". Далі ще кілька солодких пропозицій. Гламурних і дуже гострих. Ось де відразу видно високий політ людини, його сан. А він у неї був. І був до речі вкрай небезпечний для мене, враховуючи хто був чоловіком даної богині краси. Провів її в комнату.Недавно зробив у квартирі інтерьер.Постеліл дорогою горіховий паркет.Накупіл кілька кованих підсвічників, такий же столик. Нарешті вирішив повісити два своїх холста.Оні мені подобалися - пейзажі з Хорватії. Дуже красиво я думаю вписувався великий жк екран, який я повісив на стену.Но я ще толком нічого не зробив у квартіре.А може не хотів. Загалом кинув куплений нещодавно якийсь супер-пупер матрац величезних розмірів кремогого кольору. Потім пошкодував що купив, згадавши цену.Но посадив гостю на англійську шкіряний диванчик. Яка у неї струнка постава, побачивши її на дивані подумав я. Ні все разом це, звичайно, справляло найпрекрасніше враження.''А ось мої останні роботи "- сказав я вказуючи на стопку оформлених графічних аркушів, що стояли возледвері.Ето було замовлення на оформлення ресторану на Серпуховской. Красиві дуже.''Можна подивитися?''- Запитала Таня. "Будь ласка". І так близько півгодини бесіди і знайомства з моїм скромним мистецтвом. Після надійшла пропозиція кави, яке було люб'язно і з посмішкою прінято.Естественно створювалося дивне ощущеніе.Нет швидше закрадалася. Коротше богиня нікуди не квапився, м'яко скажем.Мозг природно не наздоганяв можливість присутності такої краси у моїй скромній каюті. Не знаю мабуть ця леді явно мала серйозний скандал. Чому в її діях не відчувалося абсолютно ніякої боязкості. Але енергетика яку привнесла вона сюди вже на той момент була достатня як мінімум на кілька сотень арт шедеврів.
Чи добре це чи ні, але на моєму годиннику на мобільному вже йшов перший час.Все таки як класно вписувався в нашу зустріч концерт Бі Бі Кінга на екране.А наговорити в цей час я встиг колосально много.І про моє бачення мистецтва. І про сучасний побут людей дизайну, про Москву.Даже торкнулися спорт завдяки двом кеттлеровскім гантелями, тихо блестевшие в куточку комнати.Тут Таня згадала нинішній час тренування. Причому показуючи невдоволення потримати за плече, яке судячи з усього він невдало потянула.Я природно вже створив образ спеца в цій
області. Додавши що сам нерідко бував у таких і гірше моментах. Красуня вже сиділа в обладнаний прозорою рубашенке. Ой постійно дивлячись на неї ловив асоціації з давньогрецькими шедеврами. Хоча вже не вірив нічому.
Незабаром мої пальці піаніста вже розминали плечі і спину, ніжно торкаючись її шею.Високая гламурна подружка була явно задоволена своїм візітом.Какой сексі-хвостик у неї був создан.Улет. Але повірте час пролетів як на бобслейній трассе.А головне було якось спокійно з нею і почуття кролика перед удавом перетекли в дружні. Потрясний легкий сміх час від часу обдаровували комнату.Редкіе дзвінки на телефон моєї гості незабаром були зупинені відключенням оного, на ім'я Vertu. Це треба було розуміти як перехід до більш серйозної теми.''Ой який жахливий день''-прошепотіла Тетяна потягуючись.''У тебе є трохи води Жора? "Тим часом вже дві години. Очі Тані раптом зупиняються на пляшечки з французьким маслом для массажа.Я їм нещодавно розтирав руки.''А ти вмієш робити справжній масаж? ".
Своїм поглядом Георгій навіть не дав і крупинки сумніву у професіоналізмі.
Таня спершись коліном про матрац м'яко падає на него.Расстегівается сорочка. Знятий ліфчик, однак, залишається на грудях.І я починаю массаж.Масло ллється на дивну спіну.Я робив усе классно.Слишал я і подих моєї царіци.Оно було повно задоволення. Здавалося мені що я оживив її цим.
Після 15 хвилин роботи я зупинився, вдихнув і раптом нахабно поклав руку на спідницю, поступово почав знімати ее.Улибка Тані вкрай поставив усе на свої места.Жора вже мне фантастичні сідниці своєї хозяйкі.Поцелуй в нижню область спини з розкішним загаром.После лізнув туди Він почув схожий на кошочій рик зітхання. Я розгорнув її на бік і почав масажувати її ногі.Ей явно подобалася моя позиція сзаді.Ее рожеві трусики млинець намокли до невозможності.І вже моя позиція сверху.Тут я не до місця вставляю фразу "Ось так знайомство". "Так"-відповідає вона, різко встав. І вже з мене стягують футболку.Ее взглят прилипає до мого жівоту.Скорее його замінює пральна дошка. Таня видно любить такое.Загар у мене до речі не гірше, завдяки недавньому відпустки в ОАЕ.Попитка помасажувати тепер мою спіну.Недолгая спроба потомучто щоки на обличчі Тані почервоніли до клінічного уровня.Затем насилу відбувається зняття клечатих шорт.Я був без трусов.Вследствіі чого мій величезний покритий червоними венами член звільнившись мало не зашибісь її.''Я хочу трахнути тебе Таня''. Дихання Тетяни вже переходило в постогнування. Хоча ще нічого не відбулося. Близько матраца стояла пляшка справжнього грузинського віна.Я тупо взяв і почав з горла поїти що лежить на спині соседку.Одновременно вона ще встигала тертися шарудячи шкірою своїх розкішних довгих ніг об моі.Почті порожня пляшка перекидається, як це й буває на постель.Смех.Я знімаю її трусики і бачу побрітую пизду неймовірною красоти.Мокрая вона окремо від господині волала до мене щоб скуштувати ее.А я що. Я природно присмоктався до цієї справи. Покривши навіть прилеглі області на ногах дупі і лобке.Татьяна не чекаючи від мене настільки потужного пізнання в цій справі, покріківала.Ей теж хотілося швидше відчути в своєму ротику всі смаки і запахи мого великого зброї. Але обличчя у неї при цьому було іспуганним.Она трохи квапила себя.Відно так виглядали іспанські конкістадори, відкриваючи скарб інков.Ми були напрочуд потние.Возможно цьому сприяв працює в кімнаті зволожувач повітря. Обробляла вона його сказочно.Слюні стікали на мої виголені яйця, за які вона трималася немов дитина за новорічний подарок.Я разок ніжно поплескав її за попку знову зловивши на її обличчі улибку.Черт яка усмішка у нее.У мене навіть кольнуло в сердце.Бросаю її на спину і починаю лизати її заднє отверстіе.Потом нарешті вводжу свій пеніс в клітор.Легкое почавківаніе. Всі відбувалися дуже рітмічно.Мне просто до смерті сподобалися її ноги. Я брав одну і в процесі траханья масажував ее.Татьяна змочивши в роті великий палець увійшла їм у свій анал.Мне довелося дістати член і увійти їм туди же.Я розгорнув її раком відразу ж взявшись за її 3 розмір, мнучи її соскі.В цьому положенні ввів богатиря в задніцу.Вот до чого доводить сексуальне опьяненіе.В такому положенні я взяв пляшку і шийкою почав працювати з кицькою. І ось вже її тіло забилося в конвульсіях.А обличчя стало таким ніби ...
голі школярки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-02-25 20:46:21
Страница: 1