До шістнадцяти років я ріс цілком звичайним хлопцем і мене як і більшість хлопців цікавили дівчата, до своїх шістнадцяти років у мене вже встигло побувати чотири постійних дівчини і з якими в мене були сексуальні відносини. Навіть у самих своїх сміливих снах мені не снилися еротичні сцени гомосексуального характеру, не кажучи вже про те, щоб в реалі подивитися на якого ні будь хлопця як на об'єкт свого сексуального бажання, не кажучи вже про що - щось більше. Але як я сказав - таким я був до шістнадцяти років. Моє сексуальне життя і мої сексуальні пристрасті змінила одна вечірка. У мало не з першого класу з'явився друг з яким ми разом росли і ділили і радості і смутку, по-моєму ми з ним навіть ніколи і не сварилися були, як говоритися не розлий вода і секретів між нами не було. У школі ми сиділи з ним за однією партою, після школи теж разом проводили час, то просто блукаючи вулицями нашого міста, то як говоритися зависали на квартирі у Вовка - так звали мого друга, справа в тому, що батьки у Вовка працювали на одній фірмі і додому приходили з роботи за північ, та ще вони дуже часто виїжджали в різні відрядження, так що квартира одного була в нашому розпорядженні, якщо звичайно не вважати сестру Вовки Свєту, яка була молодшою нас на рік, але вона не заважала нам частенько влаштовувати всякі вечірки і пиятики у Вовка на квартирі, коли його батьки були відсутні. Все почалося з дня народження Вовка, не вранці того дня, не навіть тоді коли ми сиділи за столом вітали і випивали за іменинника нічого не говорило про те, що все так обернеться, коротше все було як завжди, як звичайно. Компанія за столом була звична, не одного нового чоловіка, декілька хлопців і по дівчині на кожного хлопця і сестра Вовки, всі були знайомі один з одним не перший рік, так що ніякої скутості за столом не було навіть вперше хвилини застілля. Батьки Вовки були в черговому відрядженні і ми не кваплячись відзначали його день народження. Все було пристойно, ми не бігали голими по кімнатах, не трахали дівчат по кутах, просто сиділи, випивали, розмовляли, танцювали. Не знаю як вийшло, але я не розрахував свою норму алкоголю і випив набагато більше, так, що просто відключився. Пам'ятаю як мене відвели в кімнату Вовки, поклали на ліжко, а потім я заснув, чудово знаючи, що вдома не будуть хвилюватися про мою відсутність так як я частенько залишався ночувати у Вовка. Не знаю скільки часу я проспав. Прокинувся я від того, що відчув у сні, як хтось цілує мої губи. Відкривши очі я побачив що поруч зі мною лежить Вовка і це він цілує мене. Важко описати словами те що я відчув у той момент, швидше за все це був шок, мене неначе паралізувало, мало того що мій найкращий друг цілував мене так я ще звернув увагу на те що ми були абсолютно голими, мене роздягнули сплячого і я цього не відчув. Вовка бачачи те що я прокинувся і не опираюся по своєму витлумачив це, він знову нахилився до мого обличчя і знову став цілувати мої губи причому його поцілунок з кожною секундою ставала все більш ніжним і пристрасним одночасно. Його губи були шовковистим і гарячими такими гарячими що буквально обпалювали мої губи і заворожували, такого я не відчував не з однією своєю дівчиною. Я прекрасно розумів що потрібно припинити те, що відбувається, але щось мене зупиняло зробити це, напевно те що мені подобалося відчувати ласки Вовки і мало того, так мене почало порушувати відбувається. Вовка смелел і смелел, я вже відчував як одна його рука ковзає гладячи мене по стегнах піднімаючись вгору до живота, він дивився мені в очі не перериваючи поцілунків і бачив, читав мою реакцію на його ласки. - Владик, милий, я дуже хочу тебе ... - гаряче прошепотів Вовка відірвавшись на мить від моїх губ і притиснувся до мого боці так що я відчув не тільки його тіло, але і його вже стирчить пульсуючий член. Чого приховувати мені подобалося те що відбувалося, мені подобалося відчувати голе тіло цього красивого хлопця, мене порушували його ласки, дотик його порушеної члена. Моя рука обійняла Вовку за шию, я сам наблизив його обличчя до свого обличчя і сам поцілував його губи. Вовка зі стогоном задоволення став рвучко цілувати мене, а я відповів йому на його поцілунки. Його ласки ставали все більш наполегливими і відвертими, вони порушили мене так що мій член буквально став кам'яним від охопила мене величезного збудження. Я вже ні про що не думав тому що мене охопило справжнє тваринне бажання, таке від якого по моєму тілу пробігала тремтіння. Ми зі стогонами задоволення цілувалися і пестили один одного забувши про те, що нас може почути Світу, що знаходиться в сусідній кімнаті. -Владик, пососі мені ... - прохрипів Вовка Я схилився над одним взяв у
руку його пульсуючий член і став не поспішаючи подрачівать його, не відводячи від нього погляду, милуючись ним, а милуватися було чим, член у Вовка був не менше 20 см, з гордо піднятою бордовою голівкою. Мені самому захотілося спробувати який він на смак, нахилившись ще нижче я кінчиком мови лизнув його голівку відчувши солонуватий смак, смелея став лизати мовою спочатку голівку, а потім і стовбур. Вовка стогнав від задоволення, прикривши очі. Я взяв губами головку його члена і став не квапливо занурювати його глибше в свій рот, притискаючи його язиком до піднебіння - згадавши як робили мине мені дівчата. Відчуття чоловічого члена у себе в роті було неповторним і п'янким, через якийсь час я смоктав самозабутньо член Вовки отримуючи моральне задоволення від того, що приносить йому задоволення фізичне. Мої рухи поступово збільшувалися Вовка з під низу рухав тазом вводячи свій член мені до самого горла, я буквально упивався чоловічим членом, насолоджувався їм, пестячи мовою в глибині свого рота. - Так ... мила ... так ...-шепотів від задоволення Вовка. Не знаю як довго я смоктав член одного, коли відчув, як його член здригнувся у мене в роті і став вистрілювати струменя сперми, я ковтав цю божественну на смак рідина, пив її, але від того, що у мене не було практики в цьому поперхнувся і випустив член з полону свого рота. Сперми було багато вона била мені в обличчя, стікала по обличчю на живіт Вовки, коли її потоки вичерпалися, я взяв опадає член одного в рот і висмоктав з нього все до останньої краплі, а потім злизав сперму з його живота. - Лада, будь моєю дівчиною, - вимовив Вовка. - Я тебе дуже прошу. Я піднявся поцілунками по тілу Вовки і вдячно, зі згодою поцілував його, я хотіла почути щось подібне від нього, мені сподобалося за такий короткий час дарувати чоловікам насолоду. Він обняв мене міцно притискаючи до себе, його губи цілували мої губи покриті його спермою. Його руки спочатку гладили мені спину, але потім спустилися на сідниці стали гладити і ніжно м'яти їх, розсовувати і кінчиком пальця кружляти по входу моєї попи. Його ласки були ніжними і незрівнянними, я відчував як під ними м'язи входу починають розслаблятися, мій член буквально нив від збудження, вимагаючи щоб йому дозволили розрядитися. - Ладочка, будь і моєю дівчиною, - почув я голос Світлани біля свого вуха. Я так захопився з Вовкою, що не помітив, як Світла з'явилася в кімнаті, до того ж вона була як і ми гола. Інтуїтивно я спробував смикнути, що б прикритися, але Вовка своїми обіймах утримав мене на собі. Не чекаючи моєї відповіді вона почала цілувати мені сідниці в той час як Вовка цілував мої губи, я здався на їх волю, тим більше навіщо мені було чинити опір якщо мені було добре від їх ласк. Світла широко розсунула мої сідниці і почала вилизувати мені анус, рясно покриваючи його слиною, я стогнав від задоволення, втративши остаточно голову. Минув деякий той час коли брат з сестрою поставили мене на коліна. - Ладочка, ти така збуджена, - сказала Світлана, проводячи ручкою на мою члену, - Зараз я тобі допоможу, - з цими словами вона встала переді мною на коліна і стала смоктати мій ізнивающій член, гладячи кінчиками пальців мій анус, без будь якого попередження її палець увірвався мені в попові і став рухатися на всю довжину, мені було трохи боляче, але це була солодка, не з чим не порівнянна біль. Вона рухала пальцем, імітуючи руху члена. Я з гучним криком задоволення скінчив у жадібний ротик Свєти.
голі зірки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-02-25 20:29:29
Страница: 1