Голова розколювалася від моторошного похмілля. Яскравий промінь сонця вдарив прямо в очі і змусив примружитися. Андрій повільно озирнувся навколо намагаючись визначити своє місцезнаходження. Шия дуже боліла, мабуть затекла у незручній позі.

Він лежав на дивані в своїй кімнаті. Один черевик підпирав голову іншої сиротливо звисав з витягнутої ноги. Джинси спущені до колін, сорочка розхристана. Мальовнича картинка, одним словом.

Андрій спробував сісти, однак перші дві спроби виявилися невдалими. Тоді він вирішив згадати, як закінчився вчорашній вечір. Це теж виявилося нелегко, точніше неможливо. У пам'яті зберігалися події всього вчорашнього дня аж до приходу дівчат. Далі провал.

Він знову зробив спробу сісти на цей раз вона вдалася. Насилу піднявшись Андрій підійшов до дзеркала. Те, що він побачив, змусило на секунду відступити і головний біль і нудоту.

Із дзеркала на нього дивилося щось зі здибленими волоссям. Губи були нафарбовані яскраво червоною помадою, у коло очей розмазана туш. На шиї біля ключиці виблискували два сліди від пристрасних поцілунків.

Він насилу відірвався від чарівного видовища і поплентався на кухню. Кроки давалися важко. Все тіло боліло, а особливо поперек і ... страшна здогадка пронизала Андрія. Він, на скільки це було можливо, швидко повернувся до дзеркала і, повернувшись до нього спиною, спустив джинси, а разом з ними і труси.

Другий раз за цей ранок відступили нудота і головний біль. Дивлячись на себе через плече, він побачив у дзеркалі свою білу попку, пошматовані червоними рубцями по верх яких фломастером було намальоване серце пронизане стрілою. Вістря стріли вказувало на саму серцевину дупи.

«Що ж вчора було?»: Подумки запитав Андрій сам себе.

Випивши залпом дві склянки води, він заліз у ванну, і став старанно змивати з себе сліди вчорашньої гулянки.

Задзвонив телефон.

- Андрюха, ну ти як? - Скоромовкою заговорив знайомий голос, - давай дуй до мене, полікуватися. У мене пиво холодне є. Відпочинемо, побалакаємо. Давай швидко.

- Колюня, що вчора було? - Насилу вимовляючи слова запитав Андрій.

- Дрюня, це повний відпад. Правда я не все пам'ятаю, але було класно. Давай збирайся. Чекаю.

У трубці зазвучали короткі гудки.

Не поспішаючи одягнувшись Андрій поплентався до одного.

Не встиг Андрій натиснути на дзвінок, як двері Колькіной квартири розкрив. Микола, він же Колюня, він же Нік, він же Кількість стояв перед Андрієм в одних трусах з брудними скуйовдженим волоссям і пляшкою пива в руці.

- Заходь дорогою, - радо запросив Микола, широко посміхаючись. По всьому було видно, що він вже сьорбнув пивця.

Андрій зайшов, похнюпивши голову.

Весь кухонний стіл був заставлений пляшковим пивом. Дві порожні пляшки стояли під столом. Микола швидко дістав другий келих і наповнив його живлющої пінної рідиною.

Перший келих Андрій випив залпом.

- Ну, давай, розповідай, - тихо промовив він, дістаючи цигарку.

- Ох, і відтягнулися ми вчора, - вимовив Микола, допивши пиво з пляшки, - ти хоч що-небудь пам'ятаєш?

- Тільки як дівки прийшли, а далі провал.

- Вони, до речі, сьогодні до чотирьох обіцяли підійти. Ух, класні телиці! Ти їх мордочки пам'ятаєш.

Андрій негативно похитав головою.

- Слухай, чого ж ми тут сидимо. У мене ж камера була заряджена. Давай-но подивимось, може чого і згадаєш.

Захопивши пару пляшок друзі перейшли в кімнату. Поки Нік готував відік Андрій болісно згадував учорашній вечір ...

... Ось ми з Колюней п'ємо коньяк. Ось прийшли дівчата. Як вони виглядають? Начебто симпатичні. Одна струнка, руда. Інша чорненька з коротким волоссям ледве нижче і поповнилася першим. Я щось кажу. Всі сміються. Знову п'ємо. Танці. Обійми. Точно, під час танцю я став пестити її груди. Вона посміхається. О-о! Вона мне мій член. Я не пам'ятаю, а член пам'ятає. Навіть зараз постає від спогадів. Колюня задер спідницю своєї подруги і не соромлячись гладить її між ніг. Що ж далі? Сидимо на дивані голі по пояс ... красиві у них грудей ... чорненька щось пропонує ... Так-так! Таблетки! Кожен по одній і запити коньяком. Потім ... потім ... ніби голі тіла. Ні, не пам'ятаю.

Андрій жадібно спустошив свій склянку. Нік включив відік і голосно засміявся, мабуть передчуваючи цікаве видовище.

З телевізора почулася знайома музика. Веселі голоси злилися в гучний шум. Ось і дівчата. Андрій болісно скривився:

- Щось я їх не впізнаю. Вчора начебто симпатичніше були.

- А ти, мила людина, вчора скільки откушал? - В'їдливо запитав Нік, -
ти вчора готовий був і на стару забратися, а ці ще в повній нормі. Ех, блін. Камеру хреново поставив, не все видно.

На екрані Андрій з Колюней, в одних трусах, танцювали з оголеними дівчатами. У Андрія труси були сильно відстовбурчені і дівчина самозабутньо пестила його орган рукою.

- Міла, мій вже готовий, - виразно почулося з екрана, - піднімай свого.

Руденька опустилася перед Ніком на коліна і спустивши з нього труси почала м'яти член, а за тим двічі поцілувавши взяла його в рот. Нік застогнав і обхопивши голову дівчини руками ритмічно ворухнув задом.

Екран потемнів, потім автоматично стала встановлюватися різкість, це Андрій з подружкою в танці дуже близько підійшли до камери.

- Алла, допоможи мені. Коля щось ослаб зовсім, - вимовила Міла випустивши з рота член.

Алла залишивши Андрія підійшла до Ніка ззаду і стала тертися грудьми об його спину. Андрій мить покачавшись підійшов до неї ззаду і злегка нагнув. Вона слухняно розставила ноги і нахилилася обхопивши руками талію Ніка. Андрій сопучи став вводити в неї свій член. Дівчина пристрасно застогнала. Андрій ні як не міг потрапити куди треба. Тоді Алла повернулася до нього і вставши на коліна взяла його член в рот. Грунтовно облизавши його вона знову повернулася до нього спиною і допомогла йому ввійти.

У цей же час Міла намагалася у всю над членом Ніка. Член вже почав підніматися. Міла відірвалася від свого заняття і тремтячим голосом сказала:

- Хлопці, ходімо на диван.

Вона взяла Ніка за член і повела до канапи. За ними пішли і Андрій з Аллою. Алла як і раніше тримала Кольку за талію, а Андрій продовжував її трахати ...

Андрій налив собі пива.

- Ні чого не пам'ятаю, - зламане вимовив він.

- А я пригадую, - мрійливо вимовив Нік, - смоктала вона класно. Та й на диванчику було зашибісь. Во, дивись, дивись, зараз я їй перший раз в жопу засаджу. Попка у неї - клас! Бачиш, вона злегка поламалася а тепер сама в раж входить.

З екрана лунала суміш звуків з музики і гарячих стогонів. Нік взяв у руки пульт і став переглядати запис у прискореному режимі.

- Тут ні чого не видно з-за столу. А ось зараз найцікавіше починається. Бачиш Аллка пропонує ролями помінятися. Слухай.

З телевізора почувся голос Алли: "Досить вам наші попочкі тиранити. Якщо ви хочете нас в попи, то й ми теж вас хочемо туди ж".

- Дивись-дивись, - Нік нетерпляче засовався в кріслі, - я тільки скінчив Мілке в зад. З екрана почулися інші голоси: "Ти що говориш?" - Андрій з працею упізнав свій голос, - "у нас те є чим вас порадувати, а ви як? Титьків чи що?"

- Зараз ти сперечатися будеш, - встряв Нік наливаючи собі пива, - во, Мілка за сумкою пішла, зараз шоу буде ...

Андрій жадібно допив своє пиво і потягнувся за цигаркою. Колюня додав звук: "Не, так з разу не піде, - пролунав голос Ніка з телевізора, - давайте щось придумаємо. Я пропоную грати в карти на виконання бажань, - запропонувала Міла, - у вас карти є?"

Микола знову прискорив перегляд:

- Зараз довго будемо гру вибирати, - пояснив він, - а ось зараз можна подивитися.

На екрані їх гола компанія вже сиділа в коло столу і азартно грала в карти. Поруч з колодою лежав штучний член з ремінцями.

- Так, - почувся голос Андрія, - Міла, ти програла і тепер будеш по черзі виконувати наші бажання. Алла, загадуй першою.

- Мілочка, зараз хлопці тебе трахкатимуть у дві дірочки, а ти будеш лизати мою попочку, - ніжно сказала Алла встаючи з-за столу і прямуючи до дивана.

- Ні-і-і, - забубонів Нік перемотуючи кадри, - тут мало цікавого. Ось зараз я програю, здається. Точно.

З екрана почувся голос Міли:

- Всі Коля, попався. Аля, що ти бажаєш? Він все зробить. Андрій ти теж думай. А я вже знаю. Миколка, вставай колінами на диван і тримайся за спинку, зараз я буду вчити тебе нашому ремеслу ...

Андрій зробив нервовий ковток пива. З телевізора долинали голоси, але він їх не чув. Всі його увага була прикута до екрану. Тим часом, Алла граціозно наділу ділдос. Андрія вразило це дивовижне видовище. Дівчина з чоловічим достоїнством здалася йому надзвичайно привабливою. Її коротке чорне волосся ...