так, в трусах і без будь-якого контакту. Я був на такому взводі, що все що я зміг вимовити це "Хочу закінчити тобі в попку". Вона була не проти. Навіть трохи вигнулась назустріч моєму самураєві. Я був стрімкий і ненаситний. Я скінчив, але не міг зупинитися, а потім знову скінчив. Це був найкращий секс в моєму житті.

А через два тижні, навіть не віриться що всього два тижні, у мене був найгірший секс у моєму житті. Ніщо не могло приховати її холод і байдужість. Я довго не міг закінчити. Вперше в житті оргазм означав не придбання, а порятунок. Я був в шоці. Ще через тиждень ми розлучилися.
Я наполіг на тому щоб з'ясувати стосунки, вона говорила що хоче побути одна, любить мене і запропонувала розтане. На час або назавжди. Вона брехала. Вона часто брехала. Брехала батькам, брехала шанувальникам, брехала собі і мені. Це вбивало мене і вона це знала.

Ще через тиждень я дізнався що у неї інший чоловік. Вона знову говорила, що я їй рідна людина, що любить мене і що передзвонить. Я вже не чекаю її дзвінка. Все було дуже складно, занадто довго і дуже несиметрично в наших відносинах. Якби не її брехня, якщо б вона набралася сміливості і виклала все на чистоту, як є. Всі сумніви, симпатії, побоювання, відчуття. Всі п'ять років наших відносин я вимагав від неї лише одного - бути чесною, з собою, зі мною, з батьками. Я б пробачив і відпустив її. Адже я все розумію. Я любив її так сильно, що цілком був готовий відпустити її і спробувати знову її завоювати. Або на самий худий кінець осаться її вірним і відданим другом. Але все сталося інакше. Я знаю що у нас попереду ще зустріч. Вона повинна повернути мені дещо. Я не поспішаю з цією зустріччю, хоча своє рішення я вже прийняв і тільки справжнє диво може що-небудь змінити. Я можу пробачити багато що або майже все. Всі крім брехні. ...