в області пупка. Хлопець від несподіванки завмер, його яєчка мокро шльопнули на мою стегну.
Мимоволі подивившись на свій живіт, я побачила біля пупка надувся горбик. Це остаточно розслабило мене, і разом зі стогоном вилетіли мої слова: - Так, Сашко, та, виебі мене як сучка так. Як тільки що ти це зробив ...
Саша не змусив себе просити, його хуй з чавкающім звуками то вискакував з моєї попки, то вторгався вглиб, проникаючи до самого дна. На кожне вторгнення, я відповідала гучним стогоном і подмахівала жопою назустріч. Незабаром, Саша, зойкнувши, сильно всадив свого монстра в мою попку і міцно потягнув мене на себе. Тягуча і солодка біль пронизав мене немов струмом, але я не стримувала себе і як можна щільніше насадила на хуй. Бугор біля пупка здувся дуже великий, я навіть злякалася, що мене порве, але в цей момент гаряча лава сперми ринула в мою жарку глибину! Я тут-же забула про все, гостро відчуваючи, як мене заповнює Сашкова сім'я. Усередині мене тремтів хуй виривайте все нові і нові потоки. За моїми стегнах потекли теплі струмочки, прозоро білі, важкі краплі падали на покривало, утворюючи калюжку. Саша, важко дихаючи, продовжував притягати мене до себе зрідка коротко і сильно штовхати задом, немов намагався проткнути мене. Я не знаю, як довго тривало виверження, але я насолоджувалася цим оргазмом! Потім хлопець витягнув свій хуй, при цьому мій анус якось жалібно схлипнув. Мій друг стомлено приліг біля мене. Я теж лягла, тепла калюжа сперми приємно обволокла мою ногу.
Саша лежав з закритими очима, він тихо промовив: - Валюша, ти не просто класна дівчинка, ти просто супер! Я давно так не кінчав!
У відповідь я лише ніжно притиснулася до одного.
- Знаєш, я боявся, що порву тебе, мій член то великий ...
- Мені теж так здавалося спочатку, але потім моя дірочка пристосувалася ...
Раптом мені сильно захотілося подякувати особисто Сашин хуй за доставлене задоволення. Я ковзнула вниз і, піднявши трохи пониклі знаряддя, жадібно всмоктала його в рот. Хлопець приглушено видихнув - Даааа ...
Слізивая крапельки масла і сперми, я продовжувала смоктати величезний хуй до тих пір, поки у мене не захворіли вилиці ...
Потім я знову притиснувся до Саші і тихо запитав: - Я не занадто відверта?
У відповідь він підвівся і ніжно поцілував мої губи. Потім притягнув мене до себе, і ми затихли, даючи відпочинок тіл ...
Прокинулася я від тиші, Саша спав, розкинувши руки. Підвівшись, я подивилася на ноги, між моїх ніг покривало темніло великим мокрим плямою. А з натружено зудить ануса повільно вилазила ще одна біла крапля. Дурна посмішка розтягла мої губи. Тихо, ледь чутно прошепотів: - Ну, от Валя ти і стала дівчинкою! Я знову акуратно прилягла біля Саші і провалилася в сон ...