Я обожнюю робити мінет і ніколи не розуміла дівчат, яким це не подобається. Коли ми з чоловіком розлучилися, я вже через місяць шукала чоловіка, хоча б на одну ніч - настільки сильно сумувала за члену. Але звичайно не хотілося аби з ким. Виявилося, що за три роки моєї заміжньої життя я звикла отримувати все, що хотіла, бо не дивлячись на наші сварки і його зради, любов'ю ми займалися досить регулярно.
Тепер я про це могла тільки згадувати.
Майже щоранку я починала з того, що, прокинувшись раніше чоловіка, пірнала під ковдру і обхоплювала губами його спляче гідність. Це була моя добровільна подяку йому за вечірній секс. Я поспішала взяти в рот член цілком, поки він ще був маленький, і перекативала мовою, як цукерку. У ці секунди важко було повірити, що ця маленька м'яка «карамелька» і той вчорашній молот, довбали до знемоги мою кицьку, - одне й те саме.
Але вже через хвилину, як я не притискалася губами до його основи, зупинити невтримне зростання було неможливо. Чоловік продовжував робити вигляд, що ще спить, але мені це було неважливо - і я старанно смоктала свого дружка до тих пір, поки він не вистрілював теплим пульсуючим фонтанчиком. І в мій шлунок надходили кілька калорій. «О, моя Рітуля вже трохи заморила черв'ячка, - жартував мій прокинувся чоловіче, - а в мене тільки апетит розігрався!» Йому дійсно, після оргазму завжди відразу хотілося їсти. Я йшла готувати сніданок і потім, проводжаючи чоловіка на роботу, завжди торкалася через штани до його інтимного місця.
Коли ми розлучилися, мені цього всього стало дуже не вистачати. Причому не стільки класичного сексу (я легко могла задовольнити себе сама за допомогою вібратора), скільки саме мине. Я прокидалася вранці і часто першою моєю думкою було знайти губами бажаний чоловічий орган, а тільки потім згадувала, що в ліжку я одна ... Відвикати буває важче, ніж звикати.
А тиждень тому одна моя подруга познайомила мене зі своїм колегою по роботі. Не можу сказати, що він мені дуже сподобався, але я вже була надто на взводі, щоб перебирати. Тим більше він був уважним і не нахабним. Я після першого знайомства вже для себе вирішила, що пересплю з ним, і мені було дуже цікаво, а який ВІН у нього? Я намагалася вгадати й уявити, але потім сама над собою посміялася: краще один раз спробувати, ніж сто раз представляти.
Увечері він прийшов до мене з квітами і вином. Ми випили за любов, і він мене поцілував. Я ледве стрималась, щоб тут же не почати розстібати йому ширінку. Потім я поставила музику, ми танцювали, він раптом мене обняв, підняв на руки і поніс на ліжко. У нас був фантастичний секс. ВІН у нього виявився дуже красивим, і я отримала навіть більше, ніж хотілося. Ми заснули тільки під ранок. А коли я прокинулася, я відразу пірнула під ковдру і стала шукати губами його член. Він вже щосили стояв!
І йому дісталося стільки ласки, скільки, мабуть, не дасть йому ніяка інша жінка на світі.