стан триває кілька секунд.
Твій оргазм триває трохи довше мого, і хоча його інтенсивність стала зменшуватися, ти продовжуєш здійснювати колишні руху своїм тілом, вичавлюючи з цього вислизає, чудового сексуального відчуття все, до останньої краплі.
Ці рухи твого тіла доставляють мені в буквальному сенсі слова катування, в якій неймовірним чином змішалася і пронизливий біль від сопрікаснованеія моєї перезбуджений голівки і твоєї піхви, і відчуття сильного чуттєвого задоволення.
Від цього гострого почуття я починаю звиватися під тобою, як дикий жеребець, якого пришпорюють досвідчений наїзник, бажаючи підкорити його своїй волі. Тебе ж це дуже заводить, тобі це приносить насолоду, і ти починаєш мучити мене, роблячи різкі поштовхи своїм тілом.
Нарешті ти отримуєш все, що тобі хотілося від нашої довгоочікуваної близькості, і ти звільняєш мого Мурзика від цього чудового полону.
Ми лягаємо поруч один з одним, поглинені тільки що випробуваним найсильнішим чуттєвим переживанням. Я беру твою руку в свою долоню і ніжно стискаю її, на знак подяки за доставлене мені сексуальне задоволення. Так ми лежимо поруч кілька хвилин, приходячи в себе від цього божественного акту нашої любові ... ..
А кімната наповнена тонким і ніжним ароматом, що виходить від букета білих троянд, які стоять на столі, поряд з нашим ліжком.
Коли нашу свідомість і тіла повністю звільнилися від цього всепоглинаючого і непереборного сексуального потягу одне до одного, цей аромат квітучих троянд ставати все більш відчутним і явним.
Це аромат моєї глибокої і сильної любові до моєї єдиній жінці ... ..