Після нашого кожного недільного розмови по телефону, моя і без того запалена
фантазія, не дає мені спати до самого ранку! Я починаю уявляти, як ми з тобою будемо займатися любов'ю, коли, нарешті, зустрінемося. Я уявляю, що, зайшовши до кімнати після душу, я бачу, що ти лежиш голенькі на ліжку, трохи розсунувши свої стрункі ніжки, і ще, я бачу твою прекрасну і солодку лисеньких мохнашечку.

Це приводить мене в невимовне захоплення і трепет.
Я подаю тобі келих червоного вина, щоб зняти всю напругу після цього тривалого й виснажливого дня, наповненого довгою дорогою, хвилюваннями, і очікуванням зустрічі з рідними. Вино трохи розкріпачить нас, щоб зашуміло в голові, від цього насувається безумства.
Я лягаю поруч з тобою .... Моє серце шалено калатає від передчуття нашої близькості, такої довгоочікуваної і такою близькою!
Спочатку я ніжно покриваю своїми легкими поцілунками все твоє обличчя, губи, очі, брови. Я жадібно вдихаю запах твого тіла, такого близького, рідного і бажаного.
Потім я починаю шепотіти тобі на вушко ніжні слова про мою любов до тебе.
Про те, що я весь час думав про тебе, про те, що тільки в довгій розлуці починаєш розуміти, що ти для мене значиш, такий близький і рідний мені людина і як ти мені дорога ... ..
І ще про те, що я, звичайно, робив помилки, образливі для тебе, і я зараз щиро прошу у тебе вибачення за все, що зробив, і сподіваюся, що ти простиш мене, адже я ніколи тебе не зраджував. Я так сильно тебе люблю.
Шкода, що починаєш гостро розуміти цей факт, тільки під час розлуки ....
Ти просиш мене зробити тобі легкий розслабляючий масаж і лягаєш на животик.
Я сідаю тобі на попочку і починаю робити еротичний масаж, спочатку я буду масажувати твої плечі, твої руки і спинку. Потім опускаюся нижче, і буду масажувати твої сідниці. Потім плавно перейду на масаж твоїх струнких ніг, адже вони так втомилися за цей день. Я ніжно проведу своїми долонями по внутрішній стороні твоїх стегон, ненароком зачіпаючи твоє інтимне місце своїми ніжними дотиками. Так я трохи подражнити твоє ще сплячу мохнашечку. Помасажуй твої стегна, ікри і стопи.
В тобі почне прокидатися сексуальне бажання.
Потім ти перевертаєшся на спинку, і я жадібно впиваюся в твої губи, ми пристрасно цілуємося, пестячи один одного своїми мовами, покусуючи і цілуючи наші губи. Гостре порушення змушує нашу кров закипати, штовхаючи нас, на давно забуті сексуальні безумства.
Я відриваюсь від твоїх губ і починаю по черзі цілувати і пестити своїм язичком твої груди. Твої сосочки стають твердими і пружними, як маленькі камінці, це збуджує мене ще сильніше. Я опускаюся нижче, і пещу своєю мовою твій пупочек і, нарешті, я опускаюся ще нижче і добираюся до твоєї мохнашечкі, твоєї солодкої кісочку!
Як довго я чекав і бажав цього моменту, ти навіть собі не уявляєш!
Спочатку я покрию її легкими і ніжними поцілунками, вдихну її неповторний і зводить мене з розуму аромат. Потім дуже, дуже ніжно своїм язичком проникну в цю привабливу щілинку. І відчую цей солодкий і неповторний смак твоєї кісочку!
Я ніжно розсунемо своїми пальцями зовнішні губки твоєї кісочку і доберуся до самого солодкого і бажаного місця.
Повільно, дуже ніжно і обережно я почну полізивать і вгору, і вниз, і вздовж цієї щілинки, збуджуючи тебе все сильніше і сильніше. Потім піднімуся трохи вище, і відчую своїм язичком цей грудочку, цей центр твого неземного насолоди, твою маленьку, схожу на мого Мурзика, пісечку))). Її я буду пестити не постійно, буду водити навколо неї своїм язичком, роблячи іноді ніжні лизання. Я насолоджуюся цим моментом, коли ти здригаєшся і стогнеш від пронизуючих тебе солодких відчуттів, при дотику мого язичка твоєму клітора Я буду пестити тебе там до тих пір, поки твоє терпіння не вичерпається, і ти мене сама не зупиниш. Тобі потрібна перепочинок))).
Я ляжу на спину, а ти встанеш надо мною на колінця, і твої сісечкі опиняться перед моїм обличчям. Я буду жадібно ловити мовою твої набряклі від збудження сосочки, полізивая і цілуючи їх по черзі. Ти почнеш повільно опускатися нижче і нижче, і будеш водити своїми сосочками по моєму тілу, ледь торкаючись ними моїх грудей, моїх сосочків, мого живота і опуститися до мого Мурзика. Від
цих дотиків своїми твердими сосочками до Мурзик, до його голівці, яєчкам у мене підуть мурашки по всьому тілу, і я буду готовий зійти з розуму від цієї солодкого почуття. Я знову подарую тобі довгий і пристрасний поцілунок на знак подяки за ці неповторні і божевільні відчуття. Потім ти будеш по черзі цілувати, і пестити своїм язичком мої сосочка, мій животик і пупочек. І, нарешті, ти ніжно сопрікоснешься своїми губами з моїми твердим, як камінь, Мурзик.
Спочатку ти будеш пестити своїм язичком його набряклу головку, яка схожа на тюльпан або бутон троянди, потім ти обхопити повністю своїми губами голівку мого Мурзика, і вона виявиться повністю у тебе в роті, і ти будеш пестити цей бутон троянди своїм язичком. Потім ти будеш то занурювати мого Мурзік у себе глибше, то майже звільняти його від свого ніжного поцілунку.
Я буду дивитися на це. І буду готовий померти від цього неземного насолоди.
Але довго так пестити мене не можна, Мурзик буде готовий «вибухнути», якщо вчасно не зупинитися. Коли я відчую цей момент, я притягну тебе до себе і знову пристрасно поцілую, щоб ми разом відчули на своїх губах ще не остигле тепло мого Мурзика.
Ти знову стаєш на колінця наді мною, а я опускаюся всім тілом нижче і підкладаю під свою голову подушку, так щоб мій язичок міг дістати до твоєї кісочку. І я в такому положенні починаю її пестити. Мій язичок грає роль Мурзика, тільки він може звиватися там у тебе як черв'ячок і проникати в найпотаємніші і чутливі місця твоєї кісочку. Він то пестить набряклі від збудження губки твоєї кісочку, то ласкаво і ніжно щекотит твою маленьку чутливу гульку, приводячи тебе в солодкий трепет, то занурюється в твоє піхву і там починає пестити її стіночки. Від цих ласк твоє збудження досягає граничного напруження. Тобі пристрасно захочеться негайно сісти на мого твердого, як нефритовий стрижень, Мурзик. Тобі нестерпно хочеться, щоб він проник у тебе всією своєю довжиною, дістаючи своєї розпустилася, як бутон троянди, голівкою до самого кінця ....
Тобі страшенно хочеться отримати це солодке, всепоглащающее мить, коли потужна хвиля оргазму накриє твоє тіло і розум, коли ти втратиш відчуття простору і часу, коли в усьому світі є тільки це божественне відчуття захоплення ... ..
Нарешті ти сідаєш на мого Мурзика, і він повністю заповнює собою твою жіночу плоть. На мить ти завмираєш, щоб зупинити цю секунду, щоб продовжити цю мить любовного єднання наших тіл. Але шалене бажання негайно отримати оргазм змушує тебе робити різкі і ритмічні поштовхи всім своїм тілом. Ти знову і знову насаджувати себе на цей налитий моєї чоловічою силою стрижень. У моменти, коли ти повністю занурюється в себе мого Мурзика твоя чутлива гулька, твій збуджений клітор стикається з моїм лобком, а мій член повністю заповнює твій простір, щільно стикаючись з твоїм піхвою і впирається своєю голівкою в твій корінь. Від цих відчуттів за тобою проходять солодкі хвилі божевільного бажання швидше закінчити, ти починаєш рухатися швидше і швидше, щоб, нарешті, настав цей божевільний екстаз ... ..
Від цієї твоєї шаленої стрибку на мені, від твого порушеної, напівбожевільного стану я відчуваю, як на мене невідворотно накочується хвиля солодкого, дзвінкого у всьому моєму тілі гострого сексуального бажання.
Це змушує мене рухатися в такт з твоїм извивающимся тілом. Кожен раз, коли ти повністю сідаєш на мого Мурзика, я намагаюся сильніше притиснути тебе руками до себе.
У цей момент мене охоплює божевільна, тваринне бажання просто проткнути тебе наскрізь своїм мечем ....
Нарешті ти починаєш стогнати від нахлинувшего на тебе потужного оргазму, судорожно здригаючись всім своїм тілом, твоє піхву ритмічно скорочується, кожен раз, щільно охоплюючи собою мій член. Ти щедро зрошувати мій розпустилася бутон своїми цілющими соками, як потужний і довгоочікуваний злива у спаленій і забутої богом пустелі. Від цього неймовірного відчуття хвиля оргазму наздоганяє і мене. Вона миттєво захльостує все моє тіло. Мій мозок перестає усвідомлювати реальність, він просто відключається. Тільки дзвінка чорна порожнеча і солодка біль, центр якої знаходиться в головці мого Мурзика. Ця солодка біль пронизує тисячами голок всю мою сутність. Мій Мурзик починає різкими і потужними поштовхами вивергати в тебе своє гаряче насіння ....
Це чудове ...