Мені 20 років .... Я не можу скаржитися на одноманітність сексу ... але однаж-ди я відчув не з чим не порівнянне задоволення ... рік тому я по розподілених ленію потрапив в кондитерську ... я закінчив кухарський коледж ... там моєї на-чальніцей стала ... тітка Алла ... жінка 47 років .... але фантастично сексуаль-на ... вона була просто в ідеальних для її років пропорціях .... при невеликому зрості 165 ... у неї був пружний ... злегка повнуватий зад ... груди не менше п'ятого розміру ... і чітко виражена талія .. плюс вона ходила у спідницях ... і я встиг помітити, що в неї досить довгі і стрункі ноги (за умови, що у неї було троє дітей) ... з першого дня вона стала мені як рідна .... весь час хвалила ... і (у неї були дивовижно красиві риси обличчя і посмішка з чудовими, білими зубами) ... а іноді плескала мене по заду ...
Якось у нас був термінове замовлення .... І вона так ненав'язливо попросила саме мене затриматися і допомогти їй ...
Я спокійно наносив крем на торт ... як раптом вона підійшла ... вмочив свій палець у повітряну кремову масу ... і притулившись однієї своєї величезної грудьми до мого плеча сунула мені свій палець в рот ... мало не на-сильно ...
Я був ошелешений ... але вона на цьому не зупинилася ... вона поцілувала мен в шиї й шепнула мені на вуха .... Мій чоловік вже як п'ять років імпотент ... а ти та-який гарний .. молодою ... та й я по трахеї зголодніла ... ой ... та я бачу ти теж ..
Я й не помітив як її права рука гладила мій набряклий член ... через джинси ....
Вона мене розгорнула .... Я почав її роздягати ... зняв з неї шовкову КОФ-крапку .... Побачив як з ліфчика її грудей так і рвалися на свободу ... зняв ...
Розкішні величезні півкулі виглядали бездоганно .... Зовсім не-зворушені часом і пологами ... я став жадібно їх чіпати і стискати ... засмоктуючи по черзі її величезні соски ... які затверділи до того часу ... через мить спідниця з її стегон скотилася на підлогу ... вона залишилася в дуже сексуальних стрінгах ... я навіть спочатку був здивований ... я підсадив її на стіл ... і двома руками зняв з неї трусики ... її пізда ... була вся в заріс-лях ... але мене це ще більше завело .... я став стискати пальцями її набух-шую кицьку ... потім нахилився .... вона застогнала ... я став лизати її киць-ку ... проходячи по мокрих ніжним волосікам ... через кілька хвилин вона .. з силою підняла мою голову за волосся ... і сказала ... подивившись на рвуться джинси .... давай його випустимо ... а то я закінчу .... а ти так і не знімеш тру-сов ..
Вона розстебнула мої штани ... і майже відразу заусміхалася ... треба сказати член у мене ніколи не був дуже довгим ... але оскільки я досить пух-лий ... то і пеніс у мене дуже товстий ... »ТОВ ... такої навіть мою розробок танную пезденку порадує». . сказала вона і почала методично його з-сать ... прицмокуючи Практика траха і нахвалюючи ... ось. . Мовляв коштує як солдатів президентського полку ... я не втримався .. і від того глибокого мінета скінчив .... Вона злизала сперму і сказала ... давай знімай сорочку і лягай ... я хочу тепер сама по-скакати ... на тобі. Я роздягнувся .... Вона подивилася на мене і сказала ... »ось ти красень ... все при тобі» ... поплескала мене на мою чималого пузу ... і сіла на мене в позі наїзниці ... увійшов просто навиліт .. так ... вона явно поскром-Нича .... пизда ... у неї була дуже раздолбаев ...
Скакала вона довго і хвацько ... постійно стогнав ... і примовляючи «тільки не кінчай» ... потім ... я відчув її судоми ... але вона була не стоми-ма ... майже відразу піднялася ... навела мій член на анус ... і все своїм ве-сом села на мене .... я відчув напругу .. потім звук, схожий на бовть і мій член цілком увійшов до неї в жопу на раз ... вона став стрибати так сильно і несамовито ... що я злякався що вуздечка обірветься ... але зате возбуж-дення моє було на піку ....
а через мить спустив в неї ... ... вона підвелася ... я побачив як сте-кає з її дупи моя сперма ... всі під нею похлюпивало .. але я був шалено задоволений ... так я провів місяць практики ... і трах ...