Анальна мастурбація - це просто супер, на відміну від мастурбації статевого члена, так як при мастурбації статевого члена досить швидко настає оргамз, та й сам процес смикання себе за член задоволення толком не приносить (просто тупо без всякого насолоди дрочить в очікуванні оргазму) .. . а як всім відомо оргазм триває усього кілька секунд ...

Анальної мастурбацією можна займатися дуже довго ... при цьому досить приємні відчуття ...

я вже давно практикую анальну мастурбацію ... і я настільки задоволений відчуттями від цього, що придбав вібратор ... одними палльцамі не доставити собі задоволення (занадто короткі й тонкуваті) ...

я закріплюють вібратор у вертикальному положенні, потім змащую його як слід (мастила не можна шкодувати) ... полсле я змащую собі анальний отвір (при цьому наступає сильне возбудженіе, член твердне) - при цих процедурах я взагалі не торкаюся члену (так як досить пари - інший рухів і він вистрілить, а після цього всі порушення зникає і ананіровать анал бажання пропадає)

... І ось все змазано ... включаю вібратор і починаю дуже повільно сідати на вібратор, при цьому руками я тільки розводжу "булки" (до вібратора не торкаюся) ... під час "націлювання" член Анальна мастурбація сам по собі ставати все твердіше і твердіше, і з головки показується крапелька (все дуже приємно) ... як тільки я "приціл" я сідаю на вібратор, при цьому член ще сильніше напружується в міру входу вібратора в анал, А САМЕ ВІДЧУТТЯ У СОБІ ВІБРАТОРА СЛОВАМИ ПРОСТО НЕ ОПИСАТИ член просто ставати сталевим ...

... Далі я починаю підводитися і знову сідати на вібратор поступово збільшуючи швидкість, руками до члена не торкаюся, а тільки Масіров яєчка - збудження просто каласальное, от от член вистрілить ... крапелька перетворюється на тоненьку цівку ...

головне тепер не дрочити, оскільки відразу після оргазму пропадає і збудження, а отже і бажання ананіровать анал ... а якщо не дрочити, збудження продовжує рости, член ставати просто сталевим, яєчка набухають, а виділення з члена просто течуть (ці виділення бесвкустни, але я їх все одно відправляю собі в рот - сприяє порушенню)

... Я обожнюю коли вібратор вібрує у мене в анус, а сталевий член тече ...

і так я стрибаю на вібраторі до тих пір поки не зможу себе стримувати (не дрочити) ... і як тільки цей момент настає, я беру свій член в руку і після трьох - чотирьох рухів він вибухає! а кількість випущеної сперми просто вражає.