сторону кинувся бігти з парку, я ж відповз до стінки альтанки й притулившись до неї спиною, став переводити дух.
"Хто б міг подумати? Адже пару хвилин тому я міг опинитися на його місці "- подумав я, дивлячись на неї. Вона повільно підповзла до мене і, присівши до мене на коліна, поклала голову мені на плече.
"Спасибі тобі" - сказала Риму, поцілувавши мене в щоку, продовжуючи плакати.
"Заспокойся, тепер все буде в порядку" - відповів я, обійнявши її правою рукою, поклавши її їй на ліву груди, так що я можу відчувати прискорене серцебиття, а лівою став гладити по голові. Поступово вона почала заспокоюватися, але потім різко звернула на мене свій погляд і запитала: "Скажи мені правду. Ти ж не випадково опинився тут в цей час з ножем за пазухою? ".
У відповідь на це я, опустивши погляд вниз, злегка кивнув і повідав Римі історію про те, як вона стала "товаром для торгу двох сестер" і про те, що може трапитися, якщо вона залишиться в живих.
"Ти вб'єш мене?" - З почуттям абсолютного спокою запитала Риму.
"Ні, ти хороша дівчина, адже ти піклуєшся про свою сестру, а не тільки про себе" - сказав я, обнявши її: "Ти не заслуговуєш см ...". Не давши мені договорити, Риму швидким рух села мені на живіт і, схилившись до мого обличчя, стала пристрасно цілувати мене в губи, а я продовжив лежати як колода, і ні як не можу зрозуміти що відбувається. Риму це швидко помітила і, вставши з мене, посміхнулася, я теж підвівся. Вона задерла свою чорну міні спідницю і стягнула з себе чорні мереживні трусики, які тут же засунула мені в задню кишеню джинсів, при цьому схопивши мене руками за сідниці. "Несподівано? Хочу, що б ти зайнявся зі мною любов'ю, доставив мені задоволення, яке я сьогодні заслужила. Чи не так? "- Запитала вона і, опустившись на лавку, поманила мене пальцем до себе, я ж стояв, як укопаний. Я навіть і припустити не міг, що у дівчина, яку пару хвилин тому ледь не відправили на той світ, захоче зайнятися сексом.
"Ну що ж ти стоїш?" - Єхидно запитала Риму, пестячи свою кицьку пальцями і при цьому ширше розсовуючи ноги: "Кілька хвилин тому ти готовий був мене вбити, а тепер боїшся просто трахнути".
Вона гралася зі мною і повинен зізнатися - мені це сподобалося, я готовий був віддерти її за таку "нахабство". І я тут же приспустив штани і, вивільнивши свій член, нахилився до Римі і різко увійшов до неї, від чого вона обхопила мене ногами і, видавши протяжний стогін, перекинула голову назад. Через деякий час я набрав темп, а мої руки блукали по всьому її тілу, від чого ще голосніше ставав її стогін, а я вже в будь-який момент був готовий закінчити. "Кончі в мене, будь ласка!" - Прошепотіла мені на вухо Риму ".
А ти не боїшся від
мене завагітніти? "- з побоюванням запитав я і зменшив темп, бажаючи витягти член, поки не пізно.
"Мені все одно, я хочу носити в собі твоє насіння" - на відріз викрикнула вона, притискаючи мене до себе ногами: "Для мене це буде символ того, що я люблю тебе і тільки тебе".
Я не знав, чи вірити їй чи ні, але вибору в мене не було, мій член вже був на межі і через пару секунд він вибухнув потоком сперми, яка стала наповнювати Риму, зануривши її тіло в невимовний оргазм. А вона продовжувала мене тримати, ніби то не бажаючи, щоб хоч крапля моєї сперми вислизнула від неї. Виживши з мене всі соки, вона все таки послабила хватку, я сповз з неї і став переводити дух, розмірковуючи про те в яку історію ще я можу влипнути після цього вечора, а вона важко дихаючи, продовжила сама собі приносити задоволення, однією рукою пестячи клітор , а другою, збираючи випливає з неї сперму і облизуючи пальці, а коли закінчила, то часні фото дівчат лягла поруч зі мною і стала благально просити: "Будь ласка стань моїм хлопцем, у нас же багато спільного, включаючи ворогів. Я вдячна тобі за те, що ти не тільки не піддався на погрози цих сестер, але й не злякався і допоміг мені сьогодні. "- Вона знову почала плакати:" Я закохалася в тебе ще, коли вчилася на першому курсі, ти завжди виділявся з загального натовпу, навчав інших, що бути неформалом - це не значить увішувати себе металом і носити "шокуючу" інших одяг - це стан душі до якого ти приходиш аж ніяк не від кращого життя. Ти показав вчора цим представникам "золотої молоді", що бідняків теж треба поважати. І за це я тебе і полюбила. Саме тому я перевелася в твою групу, що б бути ближче до тебе, але побачивши тебе поряд з цими стервами за однією партою засумнівалася в тобі. Але зараз я знову бажаю бути твоєю. Прошу, не відмов мені ".
"Я буду тільки радий якщо ти станеш моєю дівчиною" - сказав я: "Але зараз давай краще я проведу тебе до будинку, а то, мабуть, твоя сестра вже почала хвилювати про те, куди ж ти пропала"
У відповідь на це вона схвально кивнула, і ми піднялися з землі. Я допоміг їй зібрати все те що випало з пакета і, взявши його в одну руку, а інший обнявши Риму, ми попрямували з парку в бік гуртожитку. Поруч з нею я став відчувати себе людина, життя якого тепер не буде полягати лише в тому, що б дбає тільки про себе. У мене тепер є дівчина яка хоче, що б я став її хлопцем. Ось тільки чи довго протривають наші стосунки? Адже близнючки не дуже зрадіють, дізнавшись, що вона жива. Хоча вони говорили, що вона занадто багато знає. Що ж! Можливо, це ми зможемо використати проти них ... ...