Сім годин ранку. Голова просто розколюється. Менти в общагу начебто не навідувалися, можливо, чекають в інституті, хоча, знаючи матеріальний стан ці близнят, я був готовий зустріти там цілу роту ОМОНу. Але робити було нічого, випивши аспірин, я пішов на заняття. Сьогодні одна пара з історії, на яку так страшно було йти, але вигляд моїх друзів стоять біля входу, хоч і не на довго, але заспокоїв мене. Виявилося, що близнята повернули лише одну куртку (причому не мою), та ще й просили передати мені, що наша подальша доля залежатиме від того, чи буду я "гарним хлопчиком" чи ні. Що ж? Як я зрозумів вони хоча за маніпулювати мною, "подивимося що у них вийде" - з цією думку я пішов на пару, де, напевно, мене чекали ці тварюки, так як я навчався з ними в одній групі. І ось я йду по коридору інституту, постійно або злегка киваючи головою, або витягнутий фак, в залежності від того, хто зустрічався мені на шляху, поки через 5 хвилин я не підійшов до потрібної мені аудиторії. Не встигнувши до неї увійти, я тут же отримав офігенний шлепок за своєю жирної дупі, обернувшись, я побачив дівчину, повністю одягнену в чорне, з довгим чорним волоссям і азіатським типом особи неабияк припудрені білої пудрою (як я зрозумів вона була готом), яка тут же, посміхнувшись, показала мені фак і, повернувшись, пішла в аудиторію.
"Симпатична!" - Промайнула у мене в голові думка: - "Новенька?! Напевно! Ось тільки якого хрону ВОНА У моєї куртки? Іншої такої куртки бути не може це точно, добре потім розберемося ".
Вона присіла на остання парту, я ж за звичкою поперся на першу, адже так препод міг краще споглядати вид найрозумнішого студента групи, в тому сенсі, що здавав я все сам, а не давав на лапу преподом як деякі.
І ось вже 15 хвилин сиджу на першій парті і дивлюся по сторонах і ніде не бачу цих близнят, та й цей алкаш препод затримується. Ну що ж, тоді буду тупа дивитися на годинник. Як раптом ... чмок! Ці близнючки підкралися до мене з обох стогін і поцілували в щоки, від несподіванка я навіть злегка підстрибнув.
- Злякався дурник - промовили вони в один голос і, поклавши мені свої голови на плечі, продовжили, точніше, говорила тільки Таня: - я так розумію дружки тобі все вже розповіли?! Ну так що? Ти готовий врятувати свою дупу, а заодно і твоїх дружків?
- А з чого ви взяли, що я буду вас суки слухатися?
- Як грубо ти говориш з дівчатами? А? Хоча, що ми могли ще ожити від брудного панку, як ти?! Але тим не менш ти ж не хочеш надати з дружками де-небудь у Хрестах або Матроска тиші, за наші гроші ми вам таку екскурсію влаштуємо (ну це вони точно розбіглися, хоча за гроші могли нам приписати до чортової матері всього).
- Ну, ось і добре! Вийдемо, розрахуємося.
- Ой, боюся, боюся. А про свого тата старого ти не забув? А? Як він тут без тебе буде?
- АХ, ВИ мерзота!!!.
- Ну, тихо, тихо жеребець. Навіщо так кричати (і справді на нас звернула увагу, мало не вся аудиторія)? Так що ти вибираєш?
-Добре, якого хрону вам треба? - Сопучи від злості сказав я.
-Ось і чудово! Якщо будеш слухняним хлопчиком, то все буде в порядку. У нас через тиждень дні день народження, але хлопчики і дівчатка за викликом нам з друзями давно набридли, а ось ви нам як раз підійдете, та й дівчат зі свій звалища притягнете. Ось (Таня простягнула мені пачку грошей) це, що б ви помилися (Анька злобно хмикнула) і одягнулися в що-небудь, що на одяг схоже. І дивіться не з'являтися у суді. Ну а ми поки що з сестрою з'їздимо в Іспанія, відтягніть на Ібіці.
- Це все?:
-Так ... Хоча є ще дещо. Бачиш там на задній парті сидить у твоє куртці косорилая тварюка. Ну так от вона дуже багато знає, а тобі напевно хочеться повернути свою куртку. Коротше вб'єш її на цього тижня, і вважай половину боргу віддав, думаю для такої брудної падла, як ти, це буде не проблема.
-ЩО?
-Що чув гавнюк. І вистачить кричати на всю аудиторію, краще йди в общагу і думай як краще це зробити, пари все одно Седна не буде (І Таня показала мені порожню пляшку з під коньяку). І повір нам на слово, що коли ми повернемося їй краще бути мертвою. - І поцілувавши мене вони пішли до виходу, я ж ще хвилин 10 сидів намагаючись перейти до тями після настільки душевної бесіди, поки один з одногрупників не "розбудив" мене.
Весь день, що залишився я провів розмовляючи зі знайомими мені людьми, і як виявилось мало хто про неї, що знає, судячи з усього вона дуже замкнута людина (в принципі зрозуміти її можна
готова, з якими вона могла б поділитися переживаннями, у нас в інституті майже немає, якщо взагалі, коли-небудь були), і я виявився правий. Одна з моїх знайомих виявилася колишньою сусідкою по кімнаті це азіатки, і вона мені багато чого розповіла, ну або точніше те, що знала про неї: Звуть її Риму Лі, прізвище їй як і зовнішність залишилася від діда китайця, вона з дуже бідної сім'ї, в якої всі, крім неї з сестрою, пили, саме тому після закінчення школи вона забрала свою молодшу сестру і поїхала до міста, де і поступила до інституту. Мешкає в підвалі общаги разом з сестрою (чому вигнали, ніхто не знає), працює продавцем у кіоску з неформальною атрибутикою, мабуть звідти і її одяг разом з прикрасами.
"Ось так ось! Як виявилося їй живеться гірше ніж нам у гуртожитку "- подумав я:" І ось цієї людини мені доведеться вбити ". Ось ця думки мучила мене весь вечір, я не міг піти гуляти разом з іншими, я просто лежав на ліжку і дивився у стелю і думав: "Що з-за моєї дурості тепер повинен постраждати невинна людина, що якщо б не та ніч в парку , то цього всього не було б. Так! Ці стерви, звичайно, заслуговували покарання, але не мій батько, який працював на двох роботах, що б платити за репетитора і тепер сидить на пенсії по інвалідності, на яку дай бог, без моєї підтримки, і тиждень прожити, і не мої друзі, яких я знаю мало не з пелюшок, і яких я просто взяв і втягнув у таку історію, і які зараз гуляють і веселяться навіть не підозрюючи, що від мене залежить їх подальша доля "." Чорт! "- ударивши кулаком у стінку подумав я: - "Що робити? Треба діяти! Так, точно. Завтра після того, як вона піде з роботи, підстерегти її в парку приставити ніж горла і все, справу зроблено ". І з цією думкою я заснув.
На наступний день, сидячи на заняттях, я ніяк не міг відірвати очей від неї: від того як вона не звертаючи увагу на препода, сидить, спершись на руку, і слухає музику, потихеньку гортаючи сторінки журналу Dark City, зрідка висував язик, щоб облизати кільце на нижній губі, але варто їй тільки подивитися в мою сторону, як я відразу відвертався і покривався потім, і тут я помітив кілька хлопців і дівчат, які сиділи навколо, дивилися на мене з насмішкою, і раптом один з них провів пальцем по горлу . Ось як, значить, ці суки все продумали, варто мені не виконати їх указу і ці підлабузники повідомлять ім. Після закінчення вона пішла на роботу, а я в общагу готуватися до нашої вечірньої "зустрічі".
Настав вечір. Я вже в парку, сиджу під деревом тримаючи в руці ніж і думаю про себе, що це так просто - раз і все. І ось я чую чиїсь кроки, визираю з-за дерева і бачу-це йде вона, несучи з собою якийсь пакет і зовсім не дивиться по сторонах. Значить це мій шанс - треба зачекати, коли вона пройде мимо і, вискочивши, обхопити ззаду (Бог Мій невже це відбувається зі мною) .... Але ... що з ... Раптом із-за альтанки з'являється виголений на лисо амбал і довго не думаючи вистачає дівчину за горло, від чого вона тільки й встигає що злегка пискнути і упустити пакет з руки, і, затягнувши її в цю альтанку, кидає на лаву , та так сильно, що вона вдаряється спиною об спинку лавки.
"Так ось ти, як азіатська тварюку" - гопнічеськім голосом прохрипів амбал: "знав би якою ти є, не став би брати грошей з цих сестер за твою смерть, таких як ти я і на халяву готовий душити хоч цілими селами".
"Що, так значить його найняли ці близнята, типу як підстрахуватися. Так? Ви на все готові багатенькі стерви, аби на це грошей вистачило ", - зі злість подумав я, міцніше стискаючи ніж в руці: -" НІ УЖ! ХРІН ВАМ, А НЕ ЇЇ СМЕРТЬ !!!". Ця думка додала мені люті, але не хоробрості бо я розумів, що завалити цього хитавиця мені буде не під силу. А він тим часом дістав ніж з куртки і став повільними кроками наближатися до неї.
"Будь ласка, не треба мене вбивати" - зі сльозами промовила Риму: "У мене є молодша сестра. Що буде з нею? "
"Раніше треба було думати про сестру, сука" - вимовив амбал підносячи ніж до її горла: "Не бійся скоро ви з нею зустрінетеся, на тому світі"
Почувши це я не витримав, і, вискочивши з-за дерева, встромив амбалов в ногу ніж. Від несподіванка, він упустив свій ніж, відпустив дівчину і, розвернувшись, схопив мене за шию, і тут вже я від несподіванки махнув ножем перед собою, і сам того не усвідомлюючи порізав йому горло, від чого він різко скрикнув і жбурнувши мене в .. .
голі школярки
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-02-27 13:38:58
Страница: 1